Sign In
​DFD netværksevent 2017

Dyrk kulturen. Høst værdien.

Mandag den 6. februar indtog DFD ARoS med et netværksarrangement for hotelbranchen. Division HoReCa var vært for arrangementet, hvor mere end 80 kunder og emner var samlet. Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad, hvilket også var en af årsagerne til valget af denne lokation. Borgmester Jacob Bundsgaard bød velkommen til byen, og han satte startskuddet for en imponerende aften, som Anne Glad var guide for.

Som gastronomisk partner demonstrerede Det Danske Kokkelandshold deres talent med en menu inspireret af deres deltagelse i hhv. OL 2016 og VM 2014. Gæsterne
kunne nyde de elegante anretninger omgivet af inspirerende og opsigtsvækkende kunstværker. I løbet af aftenen begejstrede indbudte oplægsholdere gæsterne med deres bud på, hvordan branchen kan bruge kulturen og høste værdien af den.   

Aros 2017_kokkelandsholdet.jpg

Til lejligheden var der indrettet et hotelværelse med bl.a. re:Something-artikler i museets store vareelevator, hvor to portiers stod klar til at tage imod gæsterne og følge dem til tops. I regnbuen gik en operasangerinde rundt og sang og gav gæsterne et uforglemmeligt udsyn over Aarhus by night.

Aros 2017_Opdækning.jpgTilmeld nyhedsbrevX