Sign In
Odense Bæredygtighedspris

DFD er blandt de nominerede igennem samarbejdet med Odense Kommune om jobtøj til 2.200 sundhedsfaglige medarbejdere i kommunen.

-Vinderen af Odense Bæredygtighedspris annonceres den 9. marts.

Samarbejdet adresserer bæredygtighed ud fra parametrene miljø, sociale hensyn og økonomi. Det betyder, at tøjet er bæredygtigt i hele livscyklussen – fra bomuldsmark over produktion til bortskaffelse og ikke mindst genanvendelse. Helt konkret har det medfødt Odense-posen, som kommer til at ligge på offentlige steder i byen. I udbuddet indgår en socialklausul, og logoet der påtrykkes muleposen er udført af medarbejdere under denne. At bæredygtighed og økonomi kan gå hånd i hånd, er der allerede bevis for, idet samarbejdet har resulteret i en besparelse på ni millioner kr. i hele kontraktperioden.

Billede fra PM.jpg

Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i DFD-kulturen at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er det sund fornuft og giver menneskelig og forretningsmæssig mening.

Vi er stolte af, at være en del af Odense Kommunes nominering.  

Tilmeld nyhedsbrevX