Sign In
DFD i dialog med offentlige indkøbere

​​​Igen i år var DFD til stede på IKA Årskonference, som afholdes af IKA – Foreningen for Offentlige Indkøbere.

Det overordnede tema for årets konference var 'Offentlig Innovation'. Konferencen er et godt afsæt for dialog mellem offentlige ordregivere og private leverandører. For de offentlige aktører kan der være inspiration at hente i udstillingsområdet, og det faglige program stiller skarpt på udfordringer og hylder de gode cases som forbilleder.      

 

DFD indbyder til dialog

På vores stand kunne de besøgende få et indblik i 'Mit DFD', som er kundens online univers hos os. Her er det altid muligt at holde styr på sin beholdning ligesom tilmelding og redigering af medarbejdere sker her. Med udgangspunkt i kundens ønsker og behov, udvikler vi løbende 'Mit DFD'. De data vi får herigennem, er med til at give os en viden, vi kan bruge til at skabe endnu bedre brugeroplevelser for vores kunder.

 

Derudover var det også muligt at prøvekøre en af de nye Viima-rengøringsvogne, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed. Bl.a. er der et todelt affaldssystem og et aflåst rum til nøgler, telefon eller andre personlige ejendele. Viima er effektiv og bæredygtig rengøring uden kemi, som skåner miljøet og giver et bedre arbejdsmiljø. For nyligt landende 400 rengøringsvogne hos en kunde, se hvordan det så ud, da vognene forlod vores hal i Odense.

 

 

 

Stærk felt i kapløbet om Danmarks Bedste Udbud

DFD var blandt de tre nominerede til Danmarks Bedste Udbud for samarbejde med Odense Kommune om bæredygtigt jobtøj til 2.200 medarbejdere i Ældre- og Handicapforvaltningen. Desværre løb samarbejdet ikke af med den samlede sejr, men det er også et flot skulderklap at have været med i et stærkt felt om en pris, der sætter fokus på den ekstraordinære indsats. ​​

 

Øvrige nominerede er Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i samarbejde med ISS Facility Services A/S om facility management af Forsvarets ejendomme i øst og vest Danmark samt Aalborg Kommune, der har udbudt læringsmiljøer på kommunens folkeskoler med fokus på cirkulær økonomi. Sidstnævnte løb med sejren.

 

Tilmeld nyhedsbrevX