Sign In
DFD nomineret til Roskilde Kommunes første Klimapris

​​​Roskilde Kommunes Klimapris er en pris, der gives til én eller flere virksomheder, som har gjort en særlig indsats for omstilling til grøn og bæredygtig produktion og har lokal forankring. ​Det er første gang, at prisen uddeles. Vinderen(erne) får et diplom samt æren af at donere midlerne til et velgørende grønt formål efter eget valg. 


Baggrunden for nomineringen af dfd er bl.a. følgende:

"Vask og logistik er i sagens natur miljøbelastende, og derfor bærer DFD et særligt ansvar. Hvert år falder deres samlede energiforbrug på trods af en øget produktion, fordi de optimerer på vand- og energiforbrug samt logistik. Fordi de bruger store mængder vand, energi og kemi til vask og tørring af tekstiler, har de konstant fokus på at mindske miljøbelastningen i alle processer. Det har givet gode og målbare resultater de seneste år, hvilket ses i en reduktion af både vand- og energiforbrug. Målsætningen er at fastholde tendensen og fortsat øge reduktionerne i vores ressourceforbrug."​

​​

Ansvarlig miljøledelse

Som ansvarlig virksomhed vil vi beskytte miljøet og de naturlige ressourcer, der omgiver os, så der også er rent drikkevand og et godt miljø til vores efterkommere.


Derfor har vi valgt at indføre miljøledelse ifølge den internationale standard ISO 14001 på alle vores vaskerier. Gennem miljøledelsessystemet arbejder vi løbende med at styre og formindske vaskeriernes påvirkninger af miljøet samt at foretage forbedringer af vores processer.


For at styrke vores miljøfokus er 6 af vores vaskerier Svanemærket. Det betyder, at vaskerierne er blandt de mindst miljøbelastende i landet. ​Se mere om vores forskellige initiativer inden for CSR og miljø på vores hjemmeside. 


Vi er glade og stolte af nomineringen, og vi ser meget frem til den 21. august 2017, hvor vinderen annonceres. 

Læs i øvrigt mere om Roskilde Kommunes Klimapris her.

Tilmeld nyhedsbrevX