Sign In
DFD på IKA 2017

Den 26.-27. januar var vi på IKA Årskonference 2017 med to af DFD’s forretningsområder – Velfærd & Sundhed samt Viima. Overskriften på årets konference var "Viden er noget, vi deler", hvilket virkelig kom til udtryk på konferencen. De forskellige udstillere delte ud af deres viden, og indkøberne fra kommunerne var åbne og nysgerrige, hvilket dannede et godt grundlag for udbytterige dialoger. 

 

På den ene af de to DFD-stande fremviste vi vores ressourcestyringssystem, som bidrager til øget effektivisering, bl.a. gennem garanteret indblik i forbrug ligesom systemet fungerer som et redskab til styring af hygiejne. Derudover blev samarbejdet med Odense Kommune om bæredygtigt arbejdstøj fremhævet på standen. Dette samarbejde er nomineret til Odense Kommunes Bæredygtighedspris, der afgøres den 9. marts.

 

Se og høre mere om vores stand her:

På Viima-standen var fokus på bæredygtig og ergonomisk rengøring uden brug af kemikalier og et minimalt forbrug af vand. Det intelligente rengøringskoncept er baseret på en unik fiberteknologi, som sætter nye standarder for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og hygiejne og dette samtidig med øje for totaløkonomien i rengøringen.

 

Se Viima blive demonstreret:  

Tilmeld nyhedsbrevX