Sign In
DFD var vært for stort anlagt netværksarrangement

Den historiske VL Terminal dannede mandag den 25. januar rammerne om DFD's stort anlagte netværksarrangement.

Med den gamle lufthavnsterminal som scene blev arrangementet bygget op om "Rejsen mod nye oplevelseshorisonter" som tema, og til lejligheden blev "DFD Airlines" etableret.

Som mangeårig sparringspartner for hoteller og restauranter i Danmark har vi i DFD fingeren på pulsen og kendskab til de udfordringer, som hotelbranchen står overfor. Med den viden vil vi gerne være med til at facilitere et forum, hvor ligesindede kan mødes og drøfte de fælles udfordringer og derved styrke sig selv og Danmark som attraktivt turistmål. Arrangement var det første af sin slags, men det bliver ikke det sidste.

Mere end 100 inviterede gæster nød en fem-retters menu tilberedt af Danmarks Kokkelandshold, som DFD siden 2014 har været stolt sponsor af. De danske kokke leverede en udsøgt menu, og der er ingen tvivl om, hvorfor Danmark er stærkt placeret på det gastronomiske verdenskort.

Med udgangspunkt i teamet "Rejsen mod nye oplevelseshorisonter" bød aftenen også på tre faglige oplæg leveret af hhv. Kristian Durhuus, driftsdirektør i Københavns Lufthavn, Jan Birkelund, direktør for Sales, Distribution and Loyalty fra Accor Hotels og ikke mindst iværksætter Martin Thorborg, bl.a. medstifter af firmaet Jubii, som sluttede af med et brag af en tale om disruption af hele brancher.

Ellen Hillingsø var vores kyndige purser, og hun ledte deltagerne sikkert gennem aftenen.  

 

 

  

Tilmeld nyhedsbrevX