Sign In
DFD Balance, Foodexpo, Bæredygtighed
Foodexpo messe 2018

​Fra d. 18-20. marts deltog DFD på Foodexpo 2018. En rejse med ambitioner om at lave en så bæredygtig messestand som muligt. For at leve op til ambitionerne, var vi nødsaget til at tænke genbrug og bæredygtighed ind i alle aspekter og hjørner. I dag ser vi tilbage på en succesfuld rejse, og det der må kaldes den mest bæredygtige messestand DFD nogensinde har lavet.


dfdrawsauce-12.jpg


I jagten på at fremvise den grønneste stand, bød vi gennem weekenden på en række tiltag og initiativer, der alle stod i bæredygtighedens tegn.
Ved opbygning af standen, blev der indgået samarbejde med nøje udvalgte leverandører, der ligesom os, har en forkærlighed for at gentænke og genanvende materialer. I forlængelse heraf, gav Karen Lundmark eksempler på hvordan aflagte DFD-tekstiler blandt andet kan vækkes til live i hendes `Weave´ stol.


De besøgende som havde lyst, fik mulighed for at teste deres smagsløg på kriblende manér. Det i samarbejde med gourmet kokken Rasmus Leck Fischer og det danske kokkelandshold, der i form af en insektmenu, gav deres bud på bæredygtig mad.
I takt med weekendens tiltag, havde vi ligeledes fornøjelsen af at fremvise de seneste nye tekstiler fra DFD Balance. Kollektionen er bygget op omkring bæredygtige materialer, hvor kasserede tekstiler genanvendes til produktion af nye kokkejakker. Det giver en mulighed for at bidrage til en cirkulær økonomi.


En af weekendens helt store begivenheder var den 27. udgave af Danmarksmesterskabet for professionelle kokke og tjenere. Da vi igen i år havde klædt kokkene på, fulgte vi konkurrencen med et våget øje. Herfra skal lyde et stort tillykke til Jesper Dams Hansen - Restaurant Babette med titlen som årets kok, og Nicolai Martens – Restaurant Kong Hans Kælder med titlen som årets tjener.

Tilmeld nyhedsbrevX