Sign In
Ny DFD-facilitet sætter fokus på gæsteoplevelser

​Når DFD i januar udvider med et helt nyt vaskeri i Kolding, bliver det virksomhedens største. Vaskeriet skal udelukkende servicere hotel-, restaurations- samt catering og kantinekunder. Det styrker DFD’s rolle som den foretrukne sparringspartner for HoReCa-branchen.


DFD bygger et nyt vaskeri helt fra bunden, som udelukkende skal servicere HoReCa-kunder. Det nye vaskeri i Kolding bliver DFD’s største, hvor de rummelige og topmoderne faciliteter starter op med produktionen ultimo januar. DFD bygger endnu et vaskeri, som understøtter kundernes forretning ved at levere differentierede løsninger, tilpasset den enkelte kundes behov.

Divisionsdirektør for HoReCa i DFD Andreas Nyborg fortæller:
"Med vores VÆRDI360 koncept og en fremadskuende divisionsstrategi, der begyndte allerede for fire år siden, er Kolding-vaskeriet endnu et sted, hvor vi med specialistviden tager udgangspunkt i kundens verden og leverer tilpassede løsninger til den enkelte kunde og kundens gæster."


Hjælper med at fortælle den unikke historie

Hoteller og restauranter er ofte baseret på et særligt koncept, hvor alt skal hænge sammen. Hvert sted har en historie, det gerne vil fortælle, og som gæsterne oplever gennem indretning, look, service og servering. Det kan være et nordisk tema med indretning i naturmaterialer, en særlig farveholdning, en fortælling om bæredygtighed eller noget helt fjerde. Vaskeriet er tilpasset HoReCa-branchen, hvilket gør organisering af processer, håndtering af branchespecifikke løsninger og support til den enkelte kunde til en unik kundeoplevelse ligesom de over tyve andre specialiserede lokationer i Danmark og Sverige.

”Vores kunder lever af at skabe oplevelser for deres gæster, og det kan vi hjælpe dem med. Vi vasker ikke bare sengetøj og håndklæder, vi leverer nogle unikke produkter og løsninger, som bygger stedets brand, og gør det muligt at skabe nogle helt særlige gæsteoplevelser. Med det nye vaskeri har vi fået alt til at gå op i en højere enhed. Maskinerne, logistikken og medarbejderne – alt spiller sammen, så vi fra Kolding-vaskeriet kan håndtere alle typer af løsninger, både de unikke og de standardiserede til HoReCa-branchen uden at det koster på effektiviteten” fortæller Andreas Nyborg.


Inspiration til indretning og oplevelser

Koldingfaciliteten vil både huse vaskeri og administration. Og for at understøtte DFD’s rolle som rådgiver og sparringspartner for HoReCa-kunder, vil der desuden komme nogle nye showrooms. Her vil DFD bl.a. indrette et par hotelværelser, hvor man kan se forskellige artikler og løsninger i spil, og hvordan de bidrager til at skabe gode gæsteoplevelser.

”Vi glæder os til at invitere kunder og gæster på besøg i de nye showrooms, så de kan se, hvordan vi hjælper dem med at skabe den ekstraordinære spiseoplevelse, soveoplevelse eller badeoplevelse. Vi vil gerne inspirere dem og vise, hvordan vi kan gøre det hele mere lækkert med spændende løsninger, der er anderledes end dem, man ellers ser, og som bidrager til at fortælle en historie." fortæller Andreas Nyborg.

For yderligere information kontakt venligst:
Marketingansvarlig, Peter Bjerg Jørgensen – pbj@dfd.dk

Tilmeld nyhedsbrevX