Sign In
Årets Kok og Årets Tjener 2017

CREMEN AF CREMEN AF DANSK GASTRONOMI ER FUNDET

DFD var, som samarbejdspartner og sponsor, med ved første parket, da ti af landets dygtigste kokke og fem af landets bedste tjenere i går stod klar ved finalebordene – i en benhård dyst om at blive Årets Kok og Årets Tjener 2017.  
Titlen som Årets Kok gik til Peter Yung Worth Jacobsen fra Restaurant Kanalen i København og titlen som Årets Tjener gik til Christian Neve fra Restaurant Domestic i Aarhus. DFD ønsker begge stort tillykke!

Årets Kok er Danmarksmesterskabet for professionelle kokke, hvor et udpluk af landets største gastronomiske talenter duellerer om at vinde titlen. Årets Tjener er Danmarksmesterskabet for professionelle tjenere, som dyster i discipliner som menuforklaring, osteservering og gæsteservice.
Kokketoej_Prestige_aaretskok2017.jpg
Konkurrencerne arrangeres af HORESTA og 3F og afholdes i år på Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. DFD deltager blandt andet med en stand med fokus på vores bæredygtighedskoncept re:Something, hvor alle deltagere og gæster i øvrigt kan komme forbi til en smagsprøve kreeret af Morten Falk, den tidligere Bocuse d´Or kandidat, samt repræsentanter fra NaCl. Begge sponsoreres til dagligt af DFD. Dertil har der været besøg af Klaus Samsøe, som har kunne fortælle om sine tøjkreationer lavet af kasserede tekstiler fra DFD.
Aarets_kok_2017_Peter_Yung.jpg

Vinderne af Årets Kok og Årets Tjener modtog i går hver en DFD- statuette. Dertil uddelte vi
også et diplom og en pengepræmie til vinderen af Hygiejneprisen - for bedste råvarehåndtering og køkkenhygiejne.

DFD er ligeledes sponsor af Bocuse d´Or, hvor udvælgelsen af den nye danske kandidat blev afholdt i mandags med Kenneth Toft-Hansen som sikker vinder.

Tilmeld nyhedsbrevX