Sign In

​​​​​​​​Vil du være med til at spotte fremtidens trends inden for fødevarer og hygiejne? 


 
Den 30. maj afholder vi et netværksarrangement på Nyborg​ Destilleri kl. 10-16. Her sætter vi spot på fremtidens trends inden for fødevarer og hygiejne. 

 
Sammen tager vi et usædvanligt kig ind i fremtiden, når vi sætter flere ord på kommende trends. Fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator guider os gennem dagen, hvor vi stiller skarpt på: ​

 
Fremtidens fødevareforsyning - hvilke krav er der?  
God hygiejneadfærd - hvordan kan vi optimere den?    

 
Det er et invite-only arrangement med begrænsede pladser, og tilmelding er efter først-til-mølle-princippet. Du er velkommen til at medbringe en ledsager på seniorniveau. 

 

 

 

SPOT FREMTIDEN​

Det bliver en aktiv dag, hvor du selv er med til at sætte dit præg på de trends, du vurderer, kommer til at fylde mest i fremtiden. Samtidig er det vores mål, at du går hjem med ny viden og inspiration til, hvordan du kan tackle fremtidens udfordringer. Det kan f.eks. være inden for fødevareforsyning - hvordan forholder vi os til, at der kommer flere og flere mennesker, der skal brødfødes samtidig med, at de naturlige ressourcer bliver mere udfordret? Det har Rasmus Bjerngaard muligvis en løsning på. Få en forsmag på hans bidrag. ​​

 
Vi dykker også ned i temaet hygiejne. Hvordan sikrer du en optimal hygiejneadfærd? Det giver nudging-ekspert Sille Krukow bl.a. et bud på. I filmen her løfter hun sløret for, hvad du kan høre hende tale nærmere om den 30. maj.

​​​​
Tilmeld nyhedsbrevX