Sign In

​​​​​​​​​​MICROMIX - BÆREDYGTIG INDGANGSMÅTTE
I HØJESTE KVALITET

Bæredygtig måtte af 100% genanvendt​​ nylon lavet af brugt fiskegarn og plastikdele samlet i verdenshavene. Når du vælger Micromix-måtten, deltager du i oprydningen af de store plastikøer i verdenshavene og bevarelsen af dyrelivet under vandet.

 
Typiske måtter indeholder bomuld, som koster 10.000 liter vand pr. m2 at producere. Med Micromix-måtten fra DFD undgår du helt bomuld, så du skåner miljøet.


Se, hvordan brugt plastik og fiskegarn transformeres til genanvendeligt nylon:​​​​​​

​​

​​​

Højeste kvalitet og performance​

Micromix har den bedste opsamlingsevne af vand og snavs blandt måtterne. Du får den bedste ​performance og bæredygtighed i én helårsmåtte.

 
Micromix er designet med luftgennemstrømning i bunden, så den tørrer hurtigt over natten og er klar hver dag. Du opnår et tørt indeområde, selvom det regner flere dage i træk.


 

SPECIALISERET MÅTTESERVICE

Vores specialiserede måttekonsulenter er klar til at rådgive dig om placering af måtter, størrelse og antal. Vi skræddersyer en løsning på måtteservice tilpasset 100% til dine behov.  Vi henter, vasker, udskifter og leverer måtterne lige til døren, så du nemt og enkelt kan holde rent uden at gøre noget.

​​

Lad dig inspirere i vores katalog. Tryk på kataloget nedenfor.

​​​​

​​


​​

 KONTAKT MIG


Tilmeld nyhedsbrevX