Sign In

​​​VIIMA CV

2016 
Februar​​​​​

Viima nomineret til Odense Bæredygtighedspris​

Odense Bæredygtighedsråd som uddeler for femte år Bæredygtighedsprisen, som tildeles et bæredygtigt initiativ fra en odenseansk virksomhed, som er gennemtænkt i forhold til de tre elementer i bæredygtighed: sociale forhold, økonomi og miljø. De Forenede Dampvaskerier i Odense er med rengøringskonceptet Viima blandt de tre nominerede.


BÆREDYGTIGHEDSRÅDETS NOMINERING:

”De Forenede Dampvaskerier i Odense med rengøringskonceptet Viima, som på basis af en ny fiberteknologi er til gavn for miljø, arbejdsmiljø og økonomi. Systemets effekt er dokumenteret af uvildige akkrediterede institutter og har bidraget til en stor vækst på vaskeriet i Odense”

Vinderen af Bæredygtighedsprisen bliver kåret ved et arrangement på Odense Rådhus den 3. marts, formanden for Odense Bæredygtighedsråd, Anker Boye offentliggør vinderen.

Læs mere om Bæredygtighedsprisen her.

2015

SEPTEMBER

Vinder af CSR Environment Prize 2015

Juryens begrundelse:

Juryen har valgt en vinder på grund af deres produkt, som har en særlig positiv effekt på miljøet. Der er tale om en positiv miljøpåvirkning på flere niveauer. Produktet kombinerer på en gang ny teknologi med positiv adfærdsændringer og processer. På samme tid er konceptet et inspirerende eksempel på hvordan man skaber en god forretning uden at miljøet betaler prisen.
 
Herudover er det et innovativt og skalerbart produkt som vinderen hele tiden videreudvikler på. Produktet har ikke alene en positiv effekt på miljøet men også på arbejdsmiljøet hvor det reducerer belastningen for de personer, som bruger produktet hver dag. Og så foreligger der en flot og overbevisende dokumentation på, at konceptet er effektivt.
 

2014

Oktober

Offentliggørelse af Erhvervsstyrelsen rapport om: Danske virksomheders investeringer i ressourceeffektivitet.

Rapporten har fokus på ni virksomheders resultater og erfaringer, hvor Viima rengøringssystem er en af de ni cases, som rapporten fremhæver.
Klik her og læs hele rapporten om resourceeffektivitet
  

Juni

BØRSEN: "Store håb til ny rengøringsmetode"

Dagbladet Børsen stiller skarpt på Viima. Læs artiklen fra d. 25 juni om, hvordan kommunerne kan optimere deres drift ved at have fokus på totalomkostninger.
Læs hele artiklen her
 

2013

Oktober

Udgivelse af finansministeriets
strategi for intelligent offentlig indkøb.

Finansministeriet udgav i 2013 deres Strategi for intelligent offentligt indkøb. Her fremhæver de Viima på side 43 som det gode eksempel på grøn omstilling med mulighed for samtidig at optimere driften i rengøringen.
Klik her for at læse mere
 
Maj

Offentlige indkøb skaber
grøn vækst i erhvervslivet.

Business case om Viima, hvor offentlige indkøbs bidrag til grøn omstilling i samfundet, er i fokus. Casen beskriver grønne indkøbseffekter hos leverandørerne. Miljøstyrelsen har undersøgt de økonomiske og miljømæssige effekter på markedet ved offentlige grønne indkøb gennem syv business cases. Og konklusionen fra virksomhederne er klar: Offentlige grønne indkøb skaber synergi hos leverandørerne i form af øget markedsførings potentiale, innovation, salg og eksport samt flere arbejdspladser. Samtidig kan grønne indkøb også være en økonomisk fordel for indkøberen, ligesom det giver gevinst for både miljø, arbejdsmiljø og sundhed.
Klik her for at læse mere
 

2012

Oktober        

Viima nomineret til prisen
CSR ENVIRONMENT 2012

CSR ENVIRONMENT prisen uddeles til den danske virksomhed, som har udviklet den bedste grønne innovative løsning indenfor områder, som vand, klimatilpasning, ressourcer og affald, luftforurening, støj, kemikalier eller en løsning inden for bæredygtig produktion og forbrug.
 

Marts

Viima vinder EU´s Miljøpris

Viima vinder EU Miljøprisen der gør rent uden kemikalier og med kun meget lidt vand.
 

 

 Bliv kontaktet


Tilmeld nyhedsbrevX