Sign In

​​​​​​​​​​​​BORGERVASK TIL KOMMUNAL
VISITERET VASKEORDNING

 
VaskeordningVores borgervaskeri er specialiseret i at håndtere privatperso­ners vasketøj. Borgervaskeriet leverer vaskeservice til hjemmeboende borge­re, og borgere på plejecentre, der er visiteret til en kommunal vaskeordning. Med privatvask gennem DFD sikrer vi, at de visiterede borgere får en velfungerende og praktisk løsning med et godt resultat.
 

At overlade sit private vasketøj til andre er en tillidssag

Vi er meget opmærksomme på, at det er en tillidssag at overlade sit vasketøj til andre. Med DFD Borgervask bestræber vi os på, at skabe en værdifuld, fleksibel og tryg relation, der gør hverdagen lettere for den enkelte borg­er. 


Privat vaskeservice uden besvær

Borgeren lægger sit tøj til vask i den personligt mærkede vaskesæk. Efter aftale afhenter vi vaskesækken og returnerer det rene tøj lige til døren. Tøjet vasker vi på vores svanemærkede vaskeri, hvor vi tager hensyn til alt fra vasketemperaturer til sarte tekstilers særlige behov. Det rene tøj bliver glattet, pænt lagt sammen og pakket i forseglet plastfolie – klar til at blive lagt på plads og hængt op hos borgeren.


Certificeret hygiejnisk borgervask

Borgervaskeriet er certificeret efter DS 2451-8, og det er garanti for kontrol med hygiejne og infektionsrisiko i alle processer. I uforudsete situationer, f.eks. ved MRSA, står vi klar med et nødberedskab til plejecenteret.

​ ​​

 Tilmeld nyhedsbrev


Tilmeld nyhedsbrevX