Sign In
Vaskeservice til hoteller

​​Leje af dyner og puder

- Få en vaske-/lejeløsning der er god for nattesøvnen

 

Indkøb, vask og vedligeholdelse af hotellets dyner og puder er ofte en tidskrævende og dyr affære. Hos DFD har vi udviklet vores egen linje af puder og dyner under navnet DanishSleep. Hvis du vælger vores vaske- og lejeløsning, får du adgang til en hel serie af dyner og hovedpuder af høj kvalitet, som ikke kan købes hos andre forhandlere. Samtidig slipper du for alt besvær med vask, vedligehold og udskiftning, for det tager vi os nemlig også af. Vi vasker og leverer løbende, så I altid har det antal puder og dyner, I skal bruge.

 

DanishSleepVaskeservice af pude

DanishSleep-serien er udviklet og fremstillet i Danmark. Fyldet består af små, fnuglette og syntetiske flager og polyesterfiberkugler, der bevarer et luftigt fyld på samme måde som dun og fjer. Betrækket er både hygiejne- og allergivenligt, åndbart og temperaturregulerende. Serien består af en helårsdyne, tre komfortvarianter og dertilhørende pude. Herudover kan du tilbyde dine gæster selv at vælge deres hovedpude fra vores a la carte pudemenu.

 

 

Tilvalgsmuligheder

Pudemenu

Med vores Sleep a la carte pudemenu kan dine gæster vælge netop den pude, der passer til deres behov. Vi sikrer, at du hele tiden har tilstrækkeligt med både puder og menukort.

Madras- og pudebeskytter

Du kan tilvælge madras- og pudebeskyttere. På den måde højner du ikke bare hygiejnen. Du forlænger også levetiden for madrasser og topmadrasser. ​

Med pyntepuder og sengeløbere kan du lette opredningen for dine medarbejdere og give dine gæster en mere hygiejnisk oplevelse. Både pyntepuder og sengeløbere er vaskbare og fås i mange forskellige farver og stilarter.  ​

 

Fordele med vores vaske- og lejeløsning til dyner og puder:

  • Du har altid rene og pæne dyner og puder – klar til brug.
  • Du har ingen udgifter til anskaffelse, og administrationen er minimal.
  • Vi kan rådgive dig om modeller og muligheder.
  • Du kan tilbyde dine gæster at vælge netop den pude, der passer til deres behov.
  • Du kan højne hygiejnestandarden med madras- og pudebeskyttere.
  • Du kan rede smukt op med pyntepuder og sengeløbere.
  • Vi bruger udelukkende milde og skånsomme vaskemidler.

 

 

 Læs mere om Sleep à la Carte

Tilmeld nyhedsbrevX