Sign In
leje af sengetøj

​Leje af sengetøj

- Så har I altid rent linned ved hånden

 

Med vores vaske-/lejeløsning til hoteller og konferencecentre slipper du for besværet med indkøb, vask, reparation og udskiftning af sengetøj, for alt det tager vi os nemlig af. Vi tilpasser leverancer og beholdning efter jeres behov, og vi leverer sengetøj og linned – pakket på linnedvogne – direkte i depotet eller på de rigtige etager. Vi kan også rådgive dig om valg af udtryk og koncept – både hvis sengetøjet skal matche et nuværende look, og hvis der skal ske noget helt nyt på værelserne.
 


Du kan altid finde et match i vores sortiment 

Vores udvalg af sengetøj til udlejning er inddelt i fire linjer. Det betyder, at du altid kan finde en stilart og en prisklasse, der passer til dig og den kundeoplevelse, du ønsker at levere. 

Excellence sengetøjExcellence

En eksklusiv serie af sengetøj i unik kvalitet. Bomuldsindholdet er 60 % højere end vanligt, og trådtætheden er rekordhøj. Sengelinnedet er silkeblødt og skabt til at sikre ultimativt velbehag og komfort. 

Superior sengetøjSuperior

En elegant serie af sengetøj i kraftig kvalitet. Sengelinnedet er elegant og føles eksklusivt på grund at dets høje, kraftige kvalitet. Det perfekte match til dig, der vil give dine gæster en ekstraordinær oplevelse. 

Essentia sengetøj

Essentia

En klassisk serie af sengetøj i god kvalitet. Sengelinnedet er tidsløst og passer til de fleste interiører. Serien er vendbar, hvilket gør sengeredningen nemmere. 


Plain sengetøjPlain

En prisvenlig serie af sengetøj i behageligt materiale. Sengelinnedet er slidstærkt og velegnet til den enkle overnatning. Serien er vendbar, hvilket gør sengeredningen nemmere.

 


Fordele med vores vaske-/lejeløsning til sengetøj:

  • Garanti for sengetøj af høj kvalitet
  • Bredt sortiment af stilarter
  • Mulighed for rådgivning om valg af udtryk
  • Løbende levering i hygiejniske plastpakninger
Tilmeld nyhedsbrevX