Sign In

​​​​​Reflekstjek af arbejdstøj

- Så ved du, at sikkerhedstøjet med reflekser faktisk er sikkert

 
Der er meget fokus på sikkerhedsbeklædning i Danmark. Herudover er der også stort fokus på, om arbejdstøjet lever op til de krævede normer og standarder for sikkerhed. Hvis der er mange medarbejdere i virksomheden, kan det være svært at følge med og tjekke hver enkelt beklædningsdel med jævne mellemrum. Men det er nødvendigt for at sikre, at sikkerhedstøjet rent faktisk er sikkert. Derfor har vi skabt en tilkøbsordning til vores vaskeløsning. Vi kalder den ”Reflekstjek”.
 

 

Sådan funger Reflekstjek–løsningen:IMG_0547.jpg

  1.  Når arbejdstøjet kommer til vask, kontrollerer vi med faste intervaller, om refleksværdierne
    lever op kravene.

  2. Hvis reflekserne lever op til standarderne, får du tøjet tilbage med et grønt klistermærke,
    der fortæller, at tøjet er sikkert at arbejde i.

  3. Overholder reflekserne ikke standarderne, får du tøjet tilbage med et rødt ​klistermærke, der fortæller, at tøjet skal udskiftes.
  4. Hvis du lejer arbejdstøj og sikkerhedstøj hos os, udskifter vi løbende de reflekser, der ikke lever op til standarderne.
 

Sikkerheden begynder allerede i vaskeriet

Det kan hurtigt blive en stor post på budgettet, hvis sikkerhedstøjet hele tiden skal udskiftes. Korrekt vask og vedligeholdelse er afgørende for at sikre tøjets særlige kvaliteter. Én forkert vask kan fjerne både retroreflektive og fluorescerende egenskaber – og dermed sikkerheden for medarbejderen. Derfor bruger vi specielle vaskeprogrammer, der bevarer sikkerhedstøjets egenskaber bedst muligt. 

 

Læs mere om vores specialiserede løsninger for sikkerhedstøj

Tilmeld nyhedsbrevX