Sign In

​​Leje og vask af duge og servietter

- Så har I altid rent dækketøj ved hånden

 
Med vores vaske-/lejeløsning til restauranter, caféer og cateringfirmaer slipper du for besværet med vedligehold, indkøb, reparation, vask og udskiftning af duge og servietter, for alt det tager vi os nemlig af. Vi tilbyder et bredt sortiment af stilarter, der spænder lige fra elegant luksus til det rå nordiske look. Og vi kan også rådgive dig om valg af udtryk og koncept – både hvis dækketøjet skal matche et nuværende look, og hvis der skal ske noget helt nyt.


  

Vores sortiment matcher ethvert behov

Vores udvalg af duge og servietter til udlejning er inddelt i tre forskellige kategorier. Det betyder, at du altid kan finde en stilart og en prisklasse, der passer til dig og dit behov.
 

Prestige dining

En eksklusiv serie af dækketøj i italiensk design.
Den gennemgående farve er hvid, og alle artikler er vævet i
100 % egyptisk bomuld. Fås i flere størrelser.​​​​

Essentia
En klassisk serie af dækketøj i kraftig satin der lægger op til en traditionel borddækning. Udtrykket er stilfuldt og tidsløst. Fås i flere størrelser.

Trend
En fleksibel serie af dækketøj der hele tiden indeholder nyheder og produkter, som afspejler spændende trends i tiden.
 

En perfekt start på måltidet

Vi tilbyder også hot towels, som er dampende varme frotté servietter med en mild duft af citrus. De skal                                                                                                               opvarmes i en specialovn, inden de gives til gæsterne                                                                                                      efter måltidet. 
 

Fordele med vores vaske-/lejeløsning til dækketøj:

  • Garanti for dækketøj af høj kvalitet
  • Bredt sortiment af stilarter
  • Løbende levering i hygiejniske plastpakninger
  • Mulighed for servietter med logo, design eller et særligt budskab