Sign In
DFD i Aalborg nomineret til CSR People Prize 2017

​​​​DFD Sygehusvaskeri i Aalborg er indstillet til CSR People Prize 2017. Prisen uddeles af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, og den hylder virksomheder i Danmark, som yder en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for både medarbejdere og lokalsamfund. ​


 

DFD i Aalborg i målrettet samarbejde med Jobcentre

Vores vaskeri i Aalborg er nomineret for et mangeårigt og målrettet samarbejde med Jobcenter Aalborg og Jobcenter Integration om etablering af praktikpladser, løntilskud, flexjobordninger samt integration af flygtninge. Samarbejdet har kastet flotte resultater af sig, idet flere end 40 medarbejdere med anden etnisk baggrund end danske er blevet fastansat.

I 2016 indgik vaskeriet i Aalborg en ny aftale med Jobcenter Integration om et forløb for ni tilkomne flygtninge primært fra Syrien og Eritrea. I første omgang omfatter projektet et seks måneders praktikforløb, hvor vaskeriet bl.a. tilbyder flygtningene:

  • ​danskundervisning i samarbejde med Aalborg Sprogcenter
  • tolkebistand
  • mentorstøtte
  • relevant efteruddannelse

Ud af disse ni flygtninge er tre nu ansat ordinært.​

 

De gode eksempler hyldes​

CSR People Prize bliver hvert år uddelt til to virksomheder, der med konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar kommer til udtryk i både dagligdagen og i ledelsens visioner.

 

Formålet er bl.a. at fremhæve og hylde de gode eksempler på, hvordan socialt ansvar kan udmønte sig, når virksomheder påtager sig et ansvar for medarbejdernes velbefindende og indslusning af udsatte medarbejdere på arbejdsmarkedet.  

 

DFD er i fint selskab med en række andre virksomheder i kategorien "Store virksomheder" (100+ medarbejdere). Arbejdet fortsætte ufortrødent, både i Aalborg og på vores øvrige vaskerier, og vi ser frem til den 7. november, hvor H.K.H. Prins Joachim i Industriens Hus overrækker CSR People Prize til vinderne. 

Se alle de nominerede her​.       


 

Tilmeld nyhedsbrevX