Sign In

CSR

 

DFD ønsker at være den foretrukne udbyder af serviceydelser indenfor vask og udlejning af tekstiler under hensyntagen til miljø og arbejdsmiljøkvaliteten af det leverede produkt samt den service, som vi tilbyder vores kunder.
  

BÆREDYGTIG INNOVATION

Vi arbejder strategisk med en række bæredygtige forretningsområder. Eksempler på dette er:
 
  • SELVFØLGELIG® - en 100% bæredygtig serie af tekstiler, 
    som tager udgangspunkt i en vugge-til-vugge tilgang 

  • Viima® rengøringskoncept 
homecollection05.jpgDerudover arbejder vi med en række projekter, hvor der er fokus på genanvendelse af kasserede tekstiler. Med konceptet re:Something og samarbejdet med Victoria Ladefoged og Klaus Samsøe ønsker vi at forlænge vores tekstilers levetid ved at tænke nye koncepter, med et klart fokus på bæredygtighed og en vugge-til-vugge tilgang.

Vi leverer brugte, kasserede tekstiler, som bliver genanvendt til nye kollektioner af tøjdesigns, tasker og brugskunst.

Ved at genanvende mest muligt kan vi reducere miljøpåvirkningerne og give tekstilerne nyt liv
ARBEJDSMILJØ

Et godt og trygt arbejdsmiljø er helt centralt for arbejdet på vaskerierne. Det sikrer en arbejdsplads, som tiltrækker og fastholder de gode medarbejdere, der er forudsætningen for at nå vores mål. 

Vi arbejder løbende med at forbedre arbejdsmiljøet på vaskerierne med udgangspunkt i arbejdspladsvurderingerne (APV), som sikkerhedsudvalgene på alle vaskerierne udfører hvert 3. år. 
Vurderingerne er grundlaget for, at der hvert år sættes nye mål og udarbejdes handlingsprogrammer for forbedringer af arbejdsmiljøet. Det kan f.eks. være i forhold til arbejdsstillinger, indeklima, ensidigt gentaget arbejde, håndtering af kemiske stoffer, psykisk arbejdsmiljø og støj.

 

MILJØLEDELSE

Som ansvarlig virksomhed vil vi beskytte miljøet og de naturlige ressourcer, der omgiver os, så der også er rent drikkevand og et godt miljø til vores efterkommere.

Derfor har vi valgt at indføre miljøledelse ifølge den internationale standard ISO 14001 på alle vores vaskerier. Gennem miljøledelsessystemet arbejder vi løbende med at styre og formindske vaskeriernes påvirkninger af miljøet samt at foretage forbedringer af vores processer.

For at styrke vores miljøfokus er 6 af vores vaskerier Svanemærket. Det betyder, at vaskerierne er blandt de mindst miljøbelastende i landet. ​


Se vores DFD Csr rapport her

Dokument.pngDokument.png

   2016        2017

Tilmeld nyhedsbrevX