Sign In
DFD - Din professionelle samarbejdspartner


Vaske- og lejeløsninger, der gør din hverdag nemmere


Gennem branchespecifikke vaske- og lejeløsninger sikrer vi dig skræddersyede og skalerbare tekstil- og serviceløsninger. Vi har en mission om, at det skal være nemt for vores kunder at fokusere på deres kerneopgave i hverdagen. Derfor bestræber vi os på, at give vores kunder de bedste løsninger på markedet, gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov. 


Afdækning af dine behov
og rådgivning omkring 
løsninger. 

Professionel intro og onboarding 
der sikrer en problemfri opstart.


Håndtering af afhenting, vask, 
levering og vedligeholdelse.


Løbende justeringer der 
sikrer dækning af skiftende behov.Samarbejde efter de højeste branchestandarder

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig en verden til forskel på, om der er tale om arbejdstøj til specialiserede områder med høje krav til sikkerhed eller en måtteløsning. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.   

Hver eneste dag er flere tusinde mennesker i kontakt med vores tekstiler og løsninger – det gælder naturligvis vores kunder, men i høj grad også vores kunders kunder. Vi leverer bl.a. måtter, hygiejnedispensere, klude, rengøringsartikler, linned, arbejdstøj og uniformer til alle brancher i Danmark.  

Genkender du ikke dig selv og din branche i nedenstående, så kontakt os endelig for en konkret løsning.

DFD UPCY - NYT LIV TIL KASSEREDE TEKSTILER


Vores ambition er at genanvende 100 % af vores kunders tekstiler inden 2025.

Med konceptet DFD Upcy ønsker vi at gå forrest i kampen for en bæredygtig udvikling af samfundet. Det gør vi ved at udvide vores i forvejen cirkulære forretningsmodel. Vi giver kundernes kasserede tekstiler nyt liv gennem upcycling og recycling ved at give de aflagte ressourcer ny værdi i form at nye produkter, der på ny kan indgå i en løsning. 

Sammen med vores kunder vil vi sætte et positivt aftryk på verden omkring os. 


FÅ DFD-NYT DIREKTE I DIN INDBAKKE

  


Dit faste serviceteam forhindrer fejl

TESTST

Miljø og arbejdsmiljø prioriteres højt

TESTST

Certificering som sikkerhed for høj standard

TESTST


DIN PROFESSIONELLE 

SAMARBEJDSPARTNER

DFD er en af Skandinaviens største servicevirksomheder inden for tekstilservice. Med fem markedsspecialiserede divisioner inden for vaske- og lejeløsninger får du specialiseret rådgivning, innovative og individuelt tilpassede løsninger og pålidelig service.  Som koncern dækker vi den offentlige og private sektor i Danmark, Norge og Sverige; herunder social- og sundhedsområdet, produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder, medicinalvirksomheder, industrien, liberale erhverv, restauranter, hoteller m.fl.


Branchefokus gavner kunder og miljø 

Hver division bliver drevet med fokus på et specifikt brancheområde. Dermed er det muligt at udvikle de bedste totalløsninger og yde optimal service til de respektive brancher ud fra specifikke behov og krav. Med mange års erfaringer inden for hvert brancheområde er divisionerne i stand til at bistå med professionel sparring og bidrage med rådgivning om, hvilke løsninger der kan skabe størst værdi for dig. 

Fokus på brancher har også en positiv effekt på mijøet gennem stordriftsfordele, målrettede investeringer i automatisering, specialisering og fokus. 


LÆS MERE

bleg dame

Seneste nyt


Samarbejde om plast

Genanvendelse af plast i samarbejde med kunder

Helt op mod 80 % af den plastik, der ender i verdenshavene, kommer fra landbaserede aktiviteter. I et nyt tiltag tager DFD plastik retur fra kunderne, så det kan blive genanvendt i et cirkulært forløb. 
Samarbejdet mellem DFD, kunderne og Trioplast er et konkret bidrag til den bæredygtig udvikling med fokus på FN’s Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.


LÆS MERE

SOS børnebyerne

1 KR. TIL SOS BØRNEBYERNE FOR HVERT SOLGT MUNDBIND FRA DFD UPCY

Salget af mundbind fra DFD upcy har resulteret i en donation på 90.000 kr. til SOS Børnebyerne. Dette bidrag er med til at gøre en stor forskel for udsatte og forældreløse børn og unge.

Donationen på 90.000 kr. bliver brugt der, hvor behovet er størst. Donationen kan som eksempel gøre det muligt at give skolelegater til syv unge, som er en del af ungdomsprogrammet i SOS Børnebyen Hargeisa i Somaliland.

LÆS MERE