Sign In
1 kr. til SOS Børnebyerne for hvert solgt mundbind fra DFD upcy

​Salget af mundbind fra DFD upcy har resulteret i en donation på 90.000 kr. til SOS Børnebyerne. Dette bidrag er med til at gøre en stor forskel for udsatte og forældreløse børn og unge.

Donationen på 90.000 kr. bliver brugt der, hvor behovet er størst. Donationen kan som eksempel gøre det muligt at give skolelegater til syv unge, som er en del af ungdomsprogrammet i SOS Børnebyen Hargeisa i Somaliland.

På billedet ses Hadija, som går i 8. klasse i Hargeisa, Somaliland. Støtte fra SOS Børnebyerne sikrer at Hadija kan komme i skole, og når hun vokser op, er hendes største drøm at gøre en forskel for andre. 

Somaliland har brug for stærke, selvstændigt tænkende unge mennesker, der er i stand til at træffe beslutninger og skabe forandringer i deres eget og andres liv. I ungdomsprogrammet får de unge, ud over skolelegater, støtte til personlig udvikling, og de får alle de værktøjer, som skal til for at skabe et godt liv og være med til at sprede positive ringe i vandet i deres lokalsamfund.

Socialt ansvar og mangfoldighed 

DFD tager et socialt ansvar og omfavner mangfoldighed både i Danmark og ude i verden. Ved at støtte SOS Børnebyernes internationale arbejde er DFD med til at skabe en bæredygtig fremtid for udsatte børn og unge, bl.a. ved at være med til at sikre dem en uddannelse.  

Donationen støtter dermed også en bæredygtig udvikling i tråd med FN's Verdensmål.

Caroline er det stærkeste bevis på, at det nytter at støtte  

Se også videoen med SOS-barnet Caroline, som er vokset op i en SOS Børneby i Kenya. Caroline er et stærkt bevis på at det nytter at støtte udsatte børn, og give dem rammerne til at vokse op i et kærligt og trygt hjem. Hun er vokset op til at blive en stærk unge kvinde, som har uddannet sig til advokat og nu aktivt bidrager til samfundet.