Sign In
Giv en mor på mors dag

Bliv indsamler og gå en søndagstur for udsatte børn

Hver dag mister børn over hele verden deres mor og far på grund af krig, katastrofer, sygdom eller fattigdom. Børnene vokser op uden forældre, helt alene og uden nogen til at tage sig af dem. Uden nogen til at samle dem op, når de falder, hjælpe dem med lektierne eller trøste dem. Uden nogen til putte dem hver aften.

På mors dag den 9. maj kan du gå en søndagstur, der giver ekstra meget mening.

I år finder indsamlingen sted på mors dag for at give forældreløse og udsatte børn en kærlig SOS-mor. I børnebyen hos deres nye SOS-mor får børnene ikke bare et nyt hjem, de får også en tryg og omsorgsfuld opvækst. De får en familie, søskende, venner og en kvalitetsuddannelse. Det er et stærkt fundament, de kan bygge deres fremtid på.

Læs mere om formålet med landsindsamlingen her.

Alle indsamlere får en smart mulepose fra DFD

I DFD tager vi et socialt ansvar og omfavner mangfoldighed både i Danmark og ude i verden. Ved at støtte SOS Børnebyernes internationale arbejde er DFD med til at skabe en bæredygtig fremtid for udsatte børn og unge, bl.a. ved at være med til at sikre dem en uddannelse. 

Som en del af partnerskabet har vi doneret 5.000 muleposer fra vores DFD upcy-kollektion. Dvs. muleposerne er lavet af kasserede tekstiler, som ikke længere lever op til kvalitetsstandarderne for brug hos kunderne. Muleposerne, som de frivillige indsamlere får, er lavet af kasseret arbejdstøj fra plejesektoren. Her har det været med til at udfylde en meningsfuld funktion for medarbejderne, og nu har tøjet så fået nyt liv, hvor det igen kan gøre en forskel.

Muleposerne bærer et vigtigt budskab om at støtte SOS Børnebyernes arbejde. Det gælder aktuelt i forbindelse med indsamlingen, men håbet er, at muleposerne bliver ved med at sprede det gode budskab. 

Du kan tilmelde dig som indsamler her