Sign In
mundbind


Vaske- og lejeløsninger, der gør din hverdag nemmere


Gennem branchespecifikke vaske- og lejeløsninger sikrer vi dig skræddersyede og skalerbare tekstil- og serviceløsninger. Vi har en mission om, at det skal være nemt for vores kunder at fokusere på deres kerneopgave i hverdagen. Derfor bestræber vi os på, at give vores kunder de bedste løsninger på markedet, gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov. 


Afdækning af dine behov
og rådgivning omkring 
løsninger. 

Professionel intro og onboarding 
der sikrer en problemfri opstart.


Håndtering af afhenting, vask, 
levering og vedligeholdelse.


Løbende justeringer der 
sikrer dækning af skiftende behov.Samarbejde efter de højeste branchestandarder

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig en verden til forskel på, om der er tale om arbejdstøj til specialiserede områder med høje krav til sikkerhed eller en måtteløsning. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.   

Hver eneste dag er flere tusinde mennesker i kontakt med vores tekstiler og løsninger – det gælder naturligvis vores kunder, men i høj grad også vores kunders kunder. Vi leverer bl.a. måtter, hygiejnedispensere, klude, rengøringsartikler, linned, arbejdstøj og uniformer til alle brancher i Danmark.  

Genkender du ikke dig selv og din branche i nedenstående, så kontakt os endelig for en konkret løsning.

MIT DFD - DIGITAL ADGANG HELE DØGNET RUNDT

Mit DFD er din digitale adgang til nem, enkel og effektiv styring af din vaske- og lejeaftale. Med ét log-in får du – døgnet rundt – adgang til fuldt overblik over beholdninger og driftsstatistikker. Med muligheden for en skræddersyet brugerflade, kan du let og hurtigt foretage bestillinger, tilpasninger og justeringer af både medarbejdere og beholdninger. 

Mit DFD er åbent 24 timer i døgnet - alle ugens dage. Det giver dig mulighed for at løse dine administrative opgaver, når det passer ind i dine arbejdsrutiner. 


Du får:

  • Fleksibel bestilling - du bestiller, når passer dig
  • Minimalt tidsforbrug - få klik og overskuelig opbygning
  • Fuld gennemsigtighed - overblik over alle medarbejdere og beholdninger
FÅ DFD-NYT DIREKTE I DIN INDBAKKE

  


Dit faste serviceteam forhindrer fejl

TESTST

Miljø og arbejdsmiljø prioriteres højt

TESTST

Certificering som sikkerhed for høj standard

TESTST


DIN PROFESSIONELLE 

SAMARBEJDSPARTNER

DFD er en af Skandinaviens største servicevirksomheder inden for tekstilservice. Med fem markedsspecialiserede divisioner inden for vaske- og lejeløsninger får du specialiseret rådgivning, innovative og individuelt tilpassede løsninger og pålidelig service.  Som koncern dækker vi den offentlige og private sektor i Danmark, Norge og Sverige; herunder social- og sundhedsområdet, produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder, medicinalvirksomheder, industrien, liberale erhverv, restauranter, hoteller m.fl.


Branchefokus gavner kunder og miljø 

Hver division bliver drevet med fokus på et specifikt brancheområde. Dermed er det muligt at udvikle de bedste totalløsninger og yde optimal service til de respektive brancher ud fra specifikke behov og krav. Med mange års erfaringer inden for hvert brancheområde er divisionerne i stand til at bistå med professionel sparring og bidrage med rådgivning om, hvilke løsninger der kan skabe størst værdi for dig. 

Fokus på brancher har også en positiv effekt på mijøet gennem stordriftsfordele, målrettede investeringer i automatisering, specialisering og fokus. 


LÆS MERE

bleg dame

Seneste nyt


Samarbejde om plast

Genanvendelse af plast i samarbejde med kunder

Helt op mod 80 % af den plastik, der ender i verdenshavene, kommer fra landbaserede aktiviteter. I et nyt tiltag tager DFD plastik retur fra kunderne, så det kan blive genanvendt i et cirkulært forløb. 
Samarbejdet mellem DFD, kunderne og Trioplast er et konkret bidrag til den bæredygtig udvikling med fokus på FN’s Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.


LÆS MERE

covid 19 måtte

Gulvmåtter med fokus på god hygiejne

Få gulvmåtter i højeste kvalitet med sundhedsstyrelsens anbefalinger, der opfordrer dine gæster og ansatte til god håndhygiejne og afstand, som bidrager til en mere sikker oplevelse under en periode med COVID-19 smitte.

Måtterne fås i flere størrelser, således passer de til alle indgangspartier, mellemgange, kantiner m.m.


LÆS MERE