Sign In
DFD - Din professionelle samarbejdspartner


Vaske- og lejeløsninger, der gør din hverdag nemmere


Gennem branchespecifikke vaske- og lejeløsninger sikrer vi dig skræddersyede og skalerbare tekstil- og serviceløsninger. Vi har en mission om, at det skal være nemt for vores kunder at fokusere på deres kerneopgave i hverdagen. Derfor bestræber vi os på, at give vores kunder de bedste løsninger på markedet, gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov. 


Afdækning af dine behov
og rådgivning omkring 
løsninger. 

Professionel intro og onboarding 
der sikrer en problemfri opstart.


Håndtering af afhentning, vask, 
levering og vedligeholdelse.


Løbende justeringer der 
sikrer dækning af skiftende behov.


DFD UPCY - NYT LIV TIL KASSEREDE TEKSTILER


Vores ambition er at genanvende 100 % af vores kunders tekstiler inden 2025.

Med konceptet DFD Upcy ønsker vi at gå forrest i kampen for en bæredygtig udvikling af samfundet. Det gør vi ved at udvide vores i forvejen cirkulære forretningsmodel. Vi giver kundernes kasserede tekstiler nyt liv gennem upcycling og recycling ved at give de aflagte ressourcer ny værdi i form at nye produkter, der på ny kan indgå i en løsning. 

Sammen med vores kunder vil vi sætte et positivt aftryk på verden omkring os. 
SAMARBEJDE EFTER DE HØJESTE BRANCHESTANDARDER

For os er vasketøj mere end rent og beskidt tøj. Det er også logistik, sikkerhed, dokumentation, sporbarhed og ressourceoptimering. Der er nemlig en verden til forskel på, om der er tale om arbejdstøj til specialiserede områder med høje krav til sikkerhed eller en måtteløsning. Netop derfor har alle vores vaskerier et specifikt branchefokus, som også er din garanti for overholdelse af alle branchestandarder.   

Hver eneste dag er flere tusinde mennesker i kontakt med vores tekstiler og løsninger – det gælder naturligvis vores kunder, men i høj grad også vores kunders kunder. Vi leverer bl.a. måtter, hygiejnedispensere, klude, rengøringsartikler, linned, arbejdstøj og uniformer til alle brancher i Danmark.  

Genkender du ikke dig selv og din branche i nedenstående, så kontakt os endelig for en konkret løsning.

FÅ DFD-NYT DIREKTE I DIN INDBAKKE

  


Dit faste serviceteam forhindrer fejl

TESTST

Miljø og arbejdsmiljø prioriteres højt

TESTST

Certificering som sikkerhed for høj standard

TESTST


DIN PROFESSIONELLE 

SAMARBEJDSPARTNER

DFD er en af Skandinaviens største servicevirksomheder inden for tekstilservice. Med fem markedsspecialiserede divisioner inden for vaske- og lejeløsninger får du specialiseret rådgivning, innovative og individuelt tilpassede løsninger og pålidelig service.  Som koncern dækker vi den offentlige og private sektor i Danmark, Norge og Sverige; herunder social- og sundhedsområdet, produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder, medicinalvirksomheder, industrien, liberale erhverv, restauranter, hoteller m.fl.


Branchefokus gavner kunder og miljø 

Hver division bliver drevet med fokus på et specifikt brancheområde. Dermed er det muligt at udvikle de bedste totalløsninger og yde optimal service til de respektive brancher ud fra specifikke behov og krav. Med mange års erfaringer inden for hvert brancheområde er divisionerne i stand til at bistå med professionel sparring og bidrage med rådgivning om, hvilke løsninger der kan skabe størst værdi for dig. 

Fokus på brancher har også en positiv effekt på mijøet gennem stordriftsfordele, målrettede investeringer i automatisering, specialisering og fokus. 


LÆS MERE

bleg dame

Seneste nyt


Selma

GLEM traditionerne og skab noget nyt

Uddrag fra bloggen Ternede Fortællinger, som har besøgt restauranten Selma. Her står den svenske kok Magnus Pettersson i spidsen for en moderne smørrebrødsrestaurant. Han vil lave smørrebrød i topklasse, men gider ikke alt det fornemme og stive. Derfor gør han tingene på sin egen måde, og der må godt være lidt på spil.

”Jeg er ikke naiv, jeg vidste godt, at det ville pisse nogle af, og at der var en risiko for, at anmelderne ville sige ”skøre svensker, det smager ad helvede til”. I sidste ende går jeg mere op i, hvad gæsterne synes end journalisterne og madanmelderne”, sådan indleder Magnus om sin indgangsvinkel til at overraske med nye smage og metoder.

GIV en mor på morsdag

I DFD tager vi et socialt ansvar og omfavner mangfoldighed både i Danmark og ude i verden. Ved at støtte SOS Børnebyernes internationale arbejde er DFD med til at skabe en bæredygtig fremtid for udsatte børn og unge, bl.a. ved at være med til at sikre dem en uddannelse. 

Som en del af partnerskabet har vi doneret 5.000 muleposer fra vores DFD upcy-kollektion. Dvs. muleposerne er lavet af kasserede tekstiler, som ikke længere lever op til kvalitetsstandarderne for brug hos kunderne. Muleposerne, som de frivillige indsamlere får, er lavet af kasseret arbejdstøj fra plejesektoren.LÆS MERE