Sign In

HYGIEJNEKLUDE TIL optimal rengøring

DIN NEMME VEJ TIL et sikkert og sundt arbejdsmiljø

En høj rengøringskvalitet er afgørende for at kunne afbryde spredningen af smitte. Med det rette udstyr kan du gennem gode rengøringsvaner og -adfærd fjerne uønskede bakterier og mikroorganismer.     

Du har altid hygiejnisk rene klude til rådighed med vores nye og enkle koncept. Kludene bliver vasket på et hygiejnecertificeret vaskeri, og kommer 100 % rene og bakteriefri tilbage til dig. Dermed kan du opretholde et sikkert og sundt arbejdsmiljø.   


Ring til os på telefon 56 56 06 21 og hør mere om dine muligheder fra en af vores eksperter – eller send os en besked i kontaktformularen. powered by Typeform

Hvorfor professionel vask?

Flueben.jpg Vaskeprocessen er 100 % dokumenteret og overvåget.

Flueben.jpg Vores processer er både hygiejnecertificeret og svanemærket.

Flueben.jpg Processen afbryder smitteveje og hindrer krydskontaminering, der er risiko for ved semiprofessionel vask.

Flueben.jpg Vaskeprocessen skåner og nulstiller kludenes mikrofiber, så de bevarer deres optimale ydeevne.Personlig levering og afhentning af klude

Det eneste du skal sørge for er at samle alle de snavsede klude i vaskenettet. Herefter afhenter chaufføren, og alt det praktiske bliver ordnet for dig. Din faste chauffør sikrer fast levering og afhentning af vaskenettet med kludene. Det giver dig mere tid til dine kerneopgaver. 

            

KVALITETSKLUDE giver en Hygiejnisk og effektiv rengøring

Det rette udstyr er afgørende for en både hygiejnisk og effektiv rengøring. Hygiejnekluden er en mikrofiberklud af høj kvalitet, som du kan bruge både i tør, våd eller fugtig tilstand på alt fra dørhåndtag, bordflader, stole, kaffeautomater eller anden inventar og overflader, som tåler vask og aftørring. Kludene gør det nemt for dig at sikre en god rengøringskvalitet.


Hygiejnestandard:
Vores vaskeproces opfylder sygehusstandarden (DS2451-8) og fødevarestandarden (ISO 22000). Alle artikler bliver dermed vasket på et hygiejnecertificeret og zoneopdelt vaskeri i en styret proces med hyppige kontroller og målinger. På den måde kan profesionel vask dokumentere en desinfektion og afbrydelse af smitteveje. Dette kan vaskeprocesser i almindelige vaskmaskiner ikke garantere.

Svanemærket vaskeproces:
Kludene gennemgår en svanemærket vaskeproces, som er skånsom, og dermed giver det en lang levetid pr. klud. Derudover indgår kludene i en cirkulær økonomi, da de cirkulerer mellem alle brugerne af ordningen.
Det er vigtigt, at alle snavsede klude returneres i vaskenettet hver gang. På denne måde er vi sikre på, at alle kludene holdes i cirkulation.

Vi anbefaler at vaskenettet med de snavsede klude lægges i samme pose, som de rene klude var emballeret i, da dette vil sikre bedre hygiejne.

Derudover er det vigtigt, at chaufføren har nem adgang til levering og afhentning.
Du kan nemt anvende hygiejnekludene med vand, sæbe og/eller desinfektionsmiddel.

Kludene kan anvendes til en række rengøringsformål som vask eller aftørring, bl.a.:
- Inventar, legetøj, overflader, sanitet m.m.
- Almindelig brug som køkkenklude.
- Personer; dvs. hænder og ansigt.
Det er miljømæssigt bæredygtigt at vælge en professionel vaskeløsning. Både sæbe-, vand- og energiforbruget pr. kg. færdigproduceret tøj (herunder også klude) er langt lavere end ved egen vask.

Når kludene ikke længere lever op til kvalitetsstandarderne for at kunne gøre rent efter en tilstrækkelig kvalitet, bliver de kasseret. Vi har fokus på at forlænge levetiden ved at genanvende kludene i videste mulige omfang.

 

 Kontakt mig