Sign In
måtter i rør

Kvalitetsmåtter til alle behov

       


Vi servicerer alle brancher og tilpasser hver enkel måtteløsning til din virksomheds specifikke behov. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan måtteservice fra DFD kan skabe værdi for dig. 

Kontakt mig


micromix 

- bæredygtig SMUDSmåtte i højeste kvalitet

Bæredygtig måtte af 100% genanvendt​​ nylon fra bl.a. brugt fiskegarn.​ Måtten er et initiativ i DFDs ambition om at nedsætte produktionen af nye råmaterialer. Det er lykkedes at udvikle den bedst performende måtte udelukkende fra genanvendt plastiknylon.

Typiske måtter med samme performance indeholder bomuld, som koster 10.000 liter vand pr. m2 at producere. Med Micromix-måtten fra DFD undgår du helt bomuld, så du skåner miljøet.

Højeste kvalitet og performance
Micromix har den bedste opsamlingsevne af vand og snavs blandt måtterne. Du får den bedste ​performance og bæredygtighed i én helårsmåtte.
Micromix er designet med luftgennemstrømning i bunden, så den tørrer hurtigt over natten og er klar hver dag. 
Du opnår et tørt indeområde, selvom det regner flere dage i træk.

Se, hvordan brugt plastik og fiskegarn transformeres til genanvendeligt nylon:
Ikke-navngivet-3.png

Bomuld+ 

- bomuldsmåtter med optimal sugeevne

De Forenede Dampvaskeriers måtte af bomuld, Bomuld+, opsuger effektivt al snavs og væde.
Samtidig holder bomuldsmåttens mikrofibre på det tørre snavs. Det gør bomuldsmåtter ideel til alle årstider, samt velegnet til trafikerede arealer og som dørmåtte. 

Specialiseret måtteservice
Vores specialiserede måttekonsulenter er klar til at rådgive dig om vores bomuldsmåtter samt øvrige måttetyper, placering af måtter, størrelse og antal. Vi skræddersyr en løsning på måtteservice tilpasset 100% til dine behov og varetager vask, vedligeholdelse, udskiftning samt levering og afhentning af bomuldsmåtterne. Med en bomuldsmåtte fra De Forenede Dampvaskerier slipper du for alt besværet.


Ikke-navngivet-3.png


måtte med logo, der styrker din virksomheds profil

Styrk virksomhedens profil med en logomåtte fra De Forenede Dampvaskerier. Vores eksklusive logomåtte gengiver med Spray-Ink teknik og 3D-effekt logo, virksomhedens brand, budskab eller andet foto og motiv. 

Ud over brandingværdi er smudsmåtter med logo ideelle til at fjerne tørt skidt og snavs fra alt fodtøj hele året rundt. Logomåtter fungerer optimalt både som dørmåtte ved indgangspartier og til at skåne gulve på steder med stor gennemgang.
Ikke-navngivet-3.png

Komfort

REDUCÉR OVERBELASTNINGSSKADER MED en AFLASTNINGSMÅTTE

Designet i vores aflastningsmåtte sikrer en stødabsorberende effekt, som aflaster kroppen og forebygger overbelastningsskader i ben og ryg for medarbejdere, som står længe op og arbejder. Mindre belastning af kroppen betyder færre sygedage. Aflastningsmåtter fra De Forenede Dampvaskerier er med til at forbedre medarbejdernes arbejdsmiljø og velvære.

Måtten absoberer lyd, så du reducerer støjniveauet i lokalet. Det sikrer dig et behageligt indmiljø for både medarbejdere og gæster. 
Ikke-navngivet-3.png

Interiør

Interiørmåtter understøtter design og indretning

Interiørmåtter fra De Forenede Dampvaskerier er en ensfarvet nylonmåtte med design matchende virksomhedens profilfarve. Interiørmåtter opsamler effektivt tørt skidt og snavs fra alt fodtøj hele året rundt, fungerer optimalt som dørmåtte ved indgangspartier og skåner gulve på steder med stor gennemgang.


Ikke-navngivet-3.png

nylon

NYLONMÅTTE - EFFEKTFULD ALL-ROUND MÅTTE

De Forenede Dampvaskeriers nylonmåtte er ideel til fjerne tørt skidt, snavs og let fugt fra alt fodtøj hele året rundt. En måtte af nylon fungerer optimalt både som dørmåtte ved indgangspartier og til at skåne gulve på steder med stor gennemgang.

Nylonmåtten er en bæredygtig måtte lavet 100% genanvendet nylon fra kasseret plastik, og fungerer som den budgetvenlige model ved indgangspartier. 
Ikke-navngivet-3.png

Modul

Langtids holdbare og fleksible modulmåtter

De Forenede Dampvaskeriers modulmåtter er en fastmonteret og ekstra slidstærk måtte, som kan sammensættes efter behov og areal. De fleksible modulmåtter er velegnet til både inden- og udendørs brug ved trafikkerede indgangspartier og fås i flere varianter. Vi tilbyder rådgivning, opmåling og montering af modulmåtter.
 
Rådgivning om placering af modulmåtter
De Forenede Dampvaskeriers specialiserede måttekonsulenter gennemgår sammen med dig de mest trafikkerede arealer og rådgiver om, hvor det er mest optimalt at placere modulmåtterne. Vi tilbyder også at stå for opmåling og montering af modulmåtter. ​


Ikke-navngivet-3.png


Lad dig inspirere i nedenstående måttekatalog.KONTAKT

Kontakt os i dag eller udfyld kontaktformularen øverst på siden.

salg@dfd.dk

Tlf. 56 56 06 36