Sign In

​​​​​​​​​​MICROMIX - BÆREDYGTIG INDGANGSMÅTTE
I HØJESTE KVALITET

Bæredygtig måtte af 100% genanvendt​​ nylon fra bl.a. brugt fiskegarn.​ Måtten er et initiativ i DFDs ambition om at nedsætte produktionen af nye råmaterialer. Det er lykkedes at udvikle den bedst performende måtte udelukkende fra genanvendt plastiknylon.

Typiske måtter med samme performance indeholder bomuld, som koster 10.000 liter vand pr. m2 at producere. Med Micromix-måtten fra DFD undgår du helt bomuld, så du skåner miljøet.


Se, hvordan brugt plastik og fiskegarn transformeres til genanvendeligt nylon:​​​​​​

​​

​​​

Højeste kvalitet og performance​

Micromix har den bedste opsamlingsevne af vand og snavs blandt måtterne. Du får den bedste ​performance og bæredygtighed i én helårsmåtte.

 
Micromix er designet med luftgennemstrømning i bunden, så den tørrer hurtigt over natten og er klar hver dag. Du opnår et tørt indeområde, selvom det regner flere dage i træk.


 

SPECIALISERET MÅTTESERVICE

Vores specialiserede måttekonsulenter er klar til at rådgive dig om placering af måtter, størrelse og antal. Vi skræddersyer en løsning på måtteservice tilpasset 100% til dine behov.  Vi henter, vasker, udskifter og leverer måtterne lige til døren, så du nemt og enkelt kan holde rent uden at gøre noget.

​​

Lad dig inspirere i vores katalog. Tryk på kataloget nedenfor.

​​​​

​​


​​​

 Bliv kontaktet