Sign In
dfd trace

DFD TRACE - ELEKTRONISK UDLEVERING AF UNIFORMER                                    


DFD TRACE er et chipbaseret koncept, hvor vi placerer chips i alle tekstiler. Du får en komplet løsning med tekstiler, elektronisk udlevering og track and trace på alle tekstiler, der giver dig et komplet overblik og gennemsigtighed, så din løsning optimeres automatisk ud fra dit reelle forbrug. 

Vi placerer udleveringsstationer de steder, hvor medarbejderne kommer, så tøjet altid er der, hvor medarbejderne skal bruge det. Den digitale platform, Mit DFD, giver dig et overblik over din løsning, som du nemt og enkelt kan administrere med få klik. 

Du opnår:

Ikke-angivet-1.png Mindre administration af din tekstilløsning og mindre svind gennem høj sporbarhed. Du kan altid se, hvor dine tekstiler er.

Ikke-angivet-1.png Optimal beholdning med økonomisk besparelse og optimal hygiejnesikring.

Ikke-angivet-1.png Dokumentation for korrekt tøjskift og bedre medarbejdertrivsel med hurtig udlevering.

Ikke-angivet-1.png Øget omsætning af tekstiler og hurtig oprettelse af medarbejdere og vikarer med automatisk bestilling af rette beklædning.dfd trace - texi

TEXI

TEXI-skabene er for dig, der søger en simpel og fleksibel løsning til tøjudlevering. Skabene åbner kun med et dedikeret adgangskort, hvilket sikrer en høj sporbarhed af hvert enkelt stykke tøj. Skabet giver dig via det dedikerede adgangskort overblik over hvem der har taget hvad i skabet. Skabet måler selv tøjbeholdningen og giver dig høj sporbarhed. 

Som administrator får du derved et kontinuerligt overblik over den samlede beholdning, og på den digitale platform Mit DFD kan du hele tiden følge med i det enkelte skabs beholdning gennem skræddersyede administrative moduler.  TERMINAL

Terminalen er for dig, der søger en fleksibel og basal plug-and-play-løsning. Den består af en skærm og en scanner, som er nem at placere på ethvert tøjdepot eller omklædningsrum. Som medarbejder finder og udvælger du selv det tøj, du skal bruge og registrerer det via scanneren. Du kan til enhver tid se en status på din aktuelle tøjbeholdning direkte på skærmen. Terminalløsningen er prisvenlig og sikrer med den rette adfærd, at tøjudlevering sker effektivt. 

Under forudsætning af korrekt registrering er du som administrator sikret en høj sporbarhed med Terminalen, som giver et godt overblik over den totale beholdning på den digitale platform Mit DFD. 
TEXMATIC

TexMatic er til dig, der har behov for at udlevere tøj til mange inden for en snæver tidsramme. Det er en fuldautomatisk tøjautomat, der fungerer som et bøjlesystem på skinner med automatisk opfyldning i takt med, at medarbejderne henter tøj. 

Med det samlede system sikrer du dig som administrator, at medarbejderne altid har mulighed for at afhente den helt rette mængde tøj, til rette tid. TexMatic efterlever de højeste standarder for hygiejne, og alle aktiviteter bliver registreret på medarbejdernes adgangskort. Dermed sørger TexMatic for 100% sporbarhed. tøj automat