Sign In
Hotel

Værdiskabende vaskeservice til hotel og konferencecentre


De Forenede Dampvaskerier er en specialiseret rådgiver, samarbejdspartner og leverandør af tekstil- og vaskeservice til hoteller og konferencecentre i Danmark.

Ønsker du at udvikle din forretning, realisere unikke koncepter og give dine kunder en mindeværdig og unik oplevelse, står vores konsulenter klar med den nyeste viden om tendenser og udvikling inden for dit marked.

VÆRDI360 – LØSNINGER TIL HELE HOTELLET

Med vores VÆRDI360 tilgang går vi hele vejen rundt om hotellet og skræddersyr tekstil- og vaskeservices til værelset, personalet, restauranten, køkkenet, toiletterne, indgangspartiet og rengøringen. Alt tilpasset 100% til dine behov.  dfd sengetøj


​LEJE AF SENGETØJ - ALTID RENT LINNED

Med vores vaske-/lejeløsning til hoteller og konferencecentre slipper du for besværet med indkøb, vask, reparation og udskiftning af sengetøj, dyner og puder, for alt det tager vi os nemlig af. Vi tilpasser leverancer og beholdning efter jeres behov, og vi leverer din bestilling – pakket på linnedvogne – direkte i depotet eller på de rigtige etager. 


Vi rådgiver om din løsning
Vi kan også rådgive dig om valg af udtryk og koncept – både hvis sengetøjet skal matche et nuværende look, og hvis der skal ske noget helt nyt på værelserne.


LÆS MERE 


FROTTÈ - fORKæL DINE GÆSTERhåndklæder

Hos DFD kan du få en vaske- og lejeløsning til frottétekstiler og give dine gæster en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Vores tekstiler indebærer bl.a. håndklæder i kraftig, blød kvalitet – i mange størrelser, der sikrer en høj komfort.  

Med vores vaske- og lejeløsning tilpasser vi løsningen til din virksomheds behov. På den måde er du sikker på altid at have den rette mængde til rådighed. 
LÆS MERE 

​ARBEJDSTØJ - DESIGN OG KOMFORT FORENET

Uanset hvilken rolle man varetager på et hotel, er det vigtigt at fremstå præsentabel og velklædt. Og det er mindst lige så vigtigt, at medarbejderen føler sig tilpas i arbejdstøjet. Derfor er design, funktionalitet og pasform tre vigtige parametrer når du skal vælge arbejdstøj til dine medarbejdere. 

Med en vaske- og lejeløsning på arbejdstøj til hotel og konferencecentre fra DFD, får du en beklædningsløsning, der forener design med funktionalitet og komfort. Det sikrer dine medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser. 

Sortimentet omfatter bl.a.:

  • Reception
  • Rengøring
  • House-keeping
  • Servering
  • Køkken
  • Massage/spa

LÆS MERE 

arbejdstøj til hotel

viima horeca

RIGTIG RENT MED VIIMA HORECA


Arbejd smartere med en miljøvenlig og skånsom rengøringsløsning. Viima HoReCa er udviklet specifikt til, nemt og effektivt, at fjerne fedtpletter og rengøre alt fra ståloverflader til spejle, glas og bestik uden at efterlader sæberester. 


viskestykke og klude

​LEJE AF VISKESTYKKER OG KLUDE


Spar tid i køkkenet med en vaske-/lejeløsning på viskestykker og klude fra DFD. Hos os kan du leje alle viskestykker og klude m.m. og slippe for vask, vedligeholdelse og udskiftning. Vi henter og leverer, så du altid har hygiejnisk rene viskestykker og klude i dit køkken.