Sign In
hygiejneservice

​Professionel hygiejneservice

- papir-, sæbe- og spritdispensere i højeste kvalitet


Du kan opnå professionelle hygiejnestandarder med en samlet løsning fra DFD, der gør det nemt for dig at minimere sygdom og bakteriespredning til gavn for medarbejdere, virksomheden og gæster.

Alt bliver leveret lige til døren 

Når først du har sammensat din hygiejneløsning, klarer vi resten. Vi installerer og leverer løbende lige til døren, så du slipper for det besværlige og kan fokusere på din kerneopgave. Du får en fast levering af sæbe, toiletpapir og alt,​ hvad der ellers hører til. Du får en ​fast kontaktperson med ekspertise inden for hygiejneløsninger, som kan hjælpe dig med at tilpasse og skræddersy den løsning, som passer til din forretning. 

Sammenlignet med en egeninvestering i en hygiejneløsning opnår du en bedre totaløkonomi med en lejeløsning som denne.​DFD balance dispenser

CRADLE-TO-CRADLE-CERTIFICERET HYGIEJNESERIE

DFD's bæredygtige hygiejneserie er lavet af genbrugsplast, og den er verdens første til at opnå en cradle-to-cradle-certificering. Det betyder, at serien er CO2​-neutral og indgår i det biologiske kredsløb, hvor materialerne er nedbrydelige og genanvendelige ressourcer. Med en cradle​-to-cradle-hygiejneløsning får du og din virksomhed et konkret initiativ til den grønne omstilling. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af dispensere, der dækker alle behov:

  • Sæbedispensere
  • Håndspritdispensere
  • Håndtørring og papirsdispensere
  • Duftdispensere
  • Toiletpapir
  • Papirspande
  • M.V.
​ 
​ 

​KOMPLET OG FLEKSIBEL NON-TOUCH HYGIEJNELØSNING

Jo bedre håndhygiejne, jo færre sygedage. Derfor er det vigtigt at sikre, at der altid er hånddesinfektion til rådighed i din virksomhed. En fleksibel og multifunktionel hygiejneløsning gør det nemmere at forebygge smittespredning. 

Du lejer stander og dispenser og får løbende leveret det nødvendige sprit til døren. 

Standeren er en fleksibel serviceløsning, som du kan placere der, hvor behovet er størst og flytte den, hvis behovet ændrer sig. Hvis det er på et sted med mange mennesker og stor aktivitet, er det muligt at montere to dispensere for dobbelt kapacitet og hastighed.

På standeren er det muligt at montere en bakke til opbevaring af øvrige hygiejneprodukter som f.eks. mundbind og engangshandsker.

Du får en fast kontaktperson, der kan bistå med rådgivning og vi håndterer alt fra levering, installering og løbende opfyldning efter dine behov. Det frigiver ressourcer i din hverdag.


SE DATABLAD 


spritstander

Få et tilbud


DFD upcy klude

Skånsom og MILJØvenlig håndFROTTÉ

Bruger du stadig papir til håndaftørring? Erstat den gamle metode med en miljø- og hygiejnecertificeret serviceløsning på håndfrotté. Du giver dine gæster en hygiejnisk og skånsom håndaftørring, som samtidig efterlader dem med en følelse af at være derhjemme.

DFD's håndfrotté er fremstillet af upcyclede luksushåndklæder fra danske hoteller og kontorer som et miljøvenligt alternativ til papirbrug. De upcyclede håndfrotté efterlever de højeste hygiejnestandarder i vaskeprocessen. 

Som en del af konceptet er også et udvalg af specialfremstillede dispenserløsninger til udlevering og returnering, der både sikrer nem og hygiejnisk brug og opfyldning. 

hygiejne instruktionsvideoer

Nem opfyldning af dispensere

Alle vores dispensere er udarbejdet med brugeren i fokus; det skal være nemt at fremme god hygiejne og sikre et optimalt forbrug. Samtidig er dispenserne designet, så de både er lette at rengøre og genopfylde. Det er med til at spare tid i hverdagen. 


Hvis du har behov for at se, hvordan du nemt og intuitivt genopfylder dispenserne kan du klikke dig videre til vores instruktionsvideoer.SE INSTRUKTIONER