Sign In

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​PROFESSIONEL HYGIEJ​NEService


​En løsning fra DFD gør det enkelt for dig at få professionelle hygiejnestandarder. Med en ​ professionel hygiejne-løsning opnår I et højt hygiejneniveau, så I minimerer sygdom og bakteriespredning til gavn for medarbejdere, virksomheden og gæster.

​​

​ 

vi gør det nemt for dig​

Du lejer af os. Vi installerer og leverer løbende lige til døren, så du slipper for det besværlige og kan fokusere på forretningen. Du får fast leveret sæbe, toiletpapir og alt,​ hvad der ellers hører til, så du slipper for at tænke på det selv. Du får en ​fast kontaktperson blandt vores erfarne hygiejne-konsulenter, som hjælper dig med at skræddersy den helt rigtige løsning for netop din forretning. Samlet set opnår du en billigere løsning, en ​totaløkonomisk besparelse, og det hele bliver meget lettere.​

​​​​

​​


 

Få et komplet bæredygtigt toiletrum

​​DFDs bæredygtige hygiejneserie af genbrugsplast er verdens første til at opnå en cradle-to-cradle-certificering. Det betyder, at serien er CO2​-neutral og indgår i det biologiske kredsløb, hvor materialer er nedbrydelige og genanvendelige ressourcer. Med en cradle​-to-cradle-hygiejneløsning får du og din virksomhed et konkret initiativ til den bæredygtige agenda.


alt til dit toiletrum

Ikke to rum er ens, og din faste konsulent hjælper dig med at vælge de helt rigtige løsninger til dine toiletrum.​

- Toiletpapir
- Sæbedispensere
- Håndspritdispensere
- Håndtørring og papirdispensere
- Toiletsæderens
- Duftdispensere​
- Papirspande​
- Toiletbørste
- Nudging​
Kontakt

Kontakt os i dag eller udfyld kontaktformularen.

salg@dfd.dk
tlf. 39 75 02 11​

​​​​

 KONTAKT MIG