Sign In
vaskeløsning industri


INDUSTRIENS SPECIALISTER PÅ UDLEJNING OG VASK AF SIKKERT ARBEJDSTØJ

DFD er industriens specialiserede rådgiver og samarbejdspartner på udlejning og vaskeordning af alle typer arbejdstøj og øvrige tekstiler som f.eks. industriklude og måtteservice.


Udlejning af arbejdstøj kombineret med en professionel vaskeordning er din garanti for:​

  • At dine medarbejdere får det helt rigtige arbejdstøj til opgaven.
  • At arbejdstøjet er vasket og håndteret efter alle gældende sikkerhedskrav.

Vi leverer til følgende behov:
​ARBEJDSTØJ - PROFILIERING, KOMFORT & SIKKERHED

Valget af arbejdstøj er centralt for din virksomhed. Det rette arbejdstøj giver dine medarbejdere sikkerhed og høj komfort samtidig med, at det bidrager til at profilere din virksomhed - bl.a. via tryk eller logo. 

Hos DFD er vi eksperter i løsninger til arbejdstøj og vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dig. 

Vi tilbyder bl.a.:

  • Rådgivning og sparring om valg af arbejdstøj
  • Udlejning af arbejdstøj
  • Miljørigtig vask og efterbehandling
  • Løbende vedligeholdelse
  • Direkte levering af beklædning, klude, måtter m.m.
OLIEMÅTTER TIL INDUSTRIEN

Olie er hård kost for en værkstedsmåtte, og de holder sig derfor ikke pæne ret længe ad gangen. Det betyder hyppige skift og høje omkostninger. 


Med måtteservice fra DFD slipper du for at tænke på måtter til værkstedet. Vi leverer, henter og vasker dine måtter, så de altid har maksimal ydeevne. LÆS MERE 

SLIDSTÆRKE INDUSTRIKLUDE

Den rigtige klud er afgørende for et veludført arbejde. Vores industriklude er fremstillet af særligt slidstærke materialer, der er ideelle til at fjerne forurening på alle typer overflader. Med et bredt sortiment er vi i stand til at levere til alle brancher i industrien. 

Industrikludene er til flergangsbrug, og der er derfor konstant i cirkulation. Du er sikker på altid at have rene klude til rådighed - vi henter, vasker og leverer efter dit aktuelle behov. Vi sørger for, at kludene bliver vasket korrekt.  LÆS MERE 


industriklude

sikkerhedstøj

Reflekstjek af dit arbejdstøj

Det skal være sikkert at gå på arbejde - også når det bliver mørkt uden for. Det kan være svært og tidskrævende, at tjekke om sikkerhedsbeklædningen fortsat er funktionsdygtigt og sikkert i henhold til de gældende krav. I forbindelse med vask af din beklædning sikrer vi, at den altid lever op til de krævede normer og standarder, så du kan arbejde sikkert. Foruden løbende tjek udskifter vi reflekserne ved behov.  

LÆS MERE 

reflekstjek

Professionel vask og Leje af sikkerhedsbeklædning

Sikkerhedsbeklædning stiller ofte store krav til håndtering og vask, for at det kan bibeholde sine vigtige egenskaber. Hos DFD er vi eksperter i håndtering af sikkerhedsbeklædning og vores specialudviklede vaskeprocesser sikrer en lang levetid. Dermed er du og dine medarbejdere altid godt og sikkert klædt på. 


LÆS MERE