Sign In
restaurant løsninger

Din specialist i udlejning af tekstiler og vaskeservice til restaurant og catering

Som samarbejdspartner for restauranter og cafeer tilbyder vi vaskeriservice med individuelt tilpassede løsninger, der understreger vigtigheden af at have et stærkt sammenhængende koncept i forretningen - lige fra maden, indretningen, bordets udseende til kokkenes uniform.   

Vores specialiserede rådgivere står klar til at hjælpe dig med at skabe rammen om den fuldendte helhedsoplevelse med det rette​ kokke- og tjenerbeklædning, køkkenlinned og dækketøj.

En løsning til hele restaurant og café-branchen
Som specialiseret rådgiver inden for vaskeriservice til restauranter og cafeer går vi hele vejen rundt om din forretning, og bistår dig med rådgivning og varetagelse af vedligeholdelsen, kvaliteten og leverancen af personalets påklædning og restauranternes behov for linned. Det giver dig bedre tid til at fokusere på det, som du brænder for – nemlig at lave god mad og drive en sund forretning. dug på bord

DUGE OG SERVIETTER - Altid rent dækketøj ved hånden

80% af alle danskere mener, at en restuarants stemning i form af indretning, opdækning og belysning, i høj grad er med til at forme gæsternes indtryk af restauranten. Vi står klar til at supportere din forretning med dækketøj, så du kan opfylde dine gæsters behov. 

Med et bredt sortiment af duge og servietter, der spænder fra det elegante og klassiske, til det rå og moderne, er vi i stand til at matche ethvert behov. Vores sortiment er indelt i tre forskellige kategorier. Det gør det let for dig, hurtigt at finde den stil og prisklasse, der passer til dig og dit behov. 


LÆS MERE 

​ 

KOKKEBEKLÆDNING - Design, pasform og funktionalitet

Design, pasform og funktionalitet er vigtige parameter for arbejdsbeklædning, i forhold til at sikre arbejdsglæde og tilfredshed. Det samme gør sig gældende for kvaliteten af materialer. Derfor har vi i DFD stor fokus på, at tilbyde kokketøj der forener komfort, kvalitet og hygiejne. 

Vi har stor opmærksomhed på, at vores kollektion skal være tidssvarende og tilgodese forskellige kropstyper og præferencer. Det giver dig den bedste oplevelse. Vores sortiment af kokketøj omfatter kokkejakker, kokkebukser, forklæder, t-shirts og forstykker, der skaber glæde i køkkenet. LÆS MERE 


​ 

​TJENERTØJ OG SERVERINGSTØJ - Skab et godt indtryk

Tjeneren er det første, der møder gæsterne. Det stiller krav - både til tjenerens attitude og til påklædningen. Den rette påklædning fremstår præsentabel og giver tjeneren overskud gennem god komfort. Hos DFD kan du leje alle former for tjener og serveringstøj, og vi er din garanti for, at du altid har rent og pænt tøj til rådighed i den rigtige størrelse. 

Vores sortiment af tjenertøj og serveringstøj omfatter:

  • Tjenerveste
  • Tjenerbukser
  • Nederdele
  • Tjenerskjorter
  • Tjenerforklæder mv. 
tjenertøj

viskestykke pudser glas

​leje af viskestykker og klude

Spar tid i køkkenet med en vaske-/lejeløsning på viskestykker og klude fra DFD. Hos os kan du leje alle viskestykker og klude m.m. og slippe for vask, vedligeholdelse og udskiftning. Vi henter og leverer, så du altid har hygiejnisk rene viskestykker og klude i dit køkken. 


LÆS MERE 


viima klud

​rigtig rent med Viima horeca

Arbejd smartere med en miljøvenlig og skånsom rengøringsløsning. Viima HoReCa er udviklet specifikt til, nemt og effektivt, at fjerne fedtpletter og rengøre alt fra ståloverflader til spejle, glas og bestik uden at efterlade sæberester. 


LÆS MERE