Sign In

DIN SPECIALIST I UDLEJNING AF TEKSTILER OG VASKERISERVICE TIL RESTAURANT OG CATERING

 

Som markedsledende samarbejdspartner for restauranter og cafeer tilbyder vi vaskeriservice med individuelt tilpassede løsninger, der understreger vigtigheden af at have et stærkt sammenhængende koncept i forretningen
- lige fra maden, indretningen, bordets udseende til kokkenes uniform.   

Vores specialiserede rådgivere hjælper dig med at skabe rammen om den fuldendte helhedsoplevelse med den rette​ kokke- og tjenerbeklædning, køkkenlinned og dækketøj.

Prestige kokketøj 

VÆRDI360 – en løsning til hele restaurant og café-branchen

Som specialiseret rådgiver inden for vaskeriservice til restauranter og cafeer går vi hele vejen rundt om din forretning, og bistår dig med rådgivning og varetagelse af vedligeholdelsen, kvaliteten og leverancen af personalets påklædning og restauranternes behov for linned. Det giver dig bedre tid til at fokusere på det, som du brænder for – nemlig at lave god mad og drive en sund forretning. Det kalder vi VÆRDI360.

VÆRDI360 er din sikkerhed for, at vi binder enderne sammen og sørger for at følge restaurantens egen stil og identitet, når du vælger at outsource alt omkring personalebeklædning og linnedservice til en professionel samarbejdspartner, der​ kender branchens behov og vilkår ud i alle hjørner. 

 Kontakt mig