Sign In

​​Leje og vask af duge og servietter

- Så har I altid rent dækketøj ved hånden

Duge og servietter Henne Kirkeby.jpg

NÅR DÆKKETØJ ER EN DEL AF GÆSTEOPLEVELSEN

Sikre at dine spisende gæster får en sammenhængende helhedsoplevelse. Vi har et bredt sortiment af duge og servietter, der spænder fra det elegante og klassiske, til det rå og moderne. Lad os i samarbejde finde den løsning, der understøtter netop jeres udtryk og koncept – hvad enten dækketøjet skal matche et nuværende look eller bidrage til et helt nyt.

Vores sortiment matcher ethvert behov

80% af alle danskere mener, at restaurantens stemning (indretning, opdækning og belysning) i høj eller meget høj grad er med til at forme gæstens indtryk af restauranten.
Ønsker din forretning og understøtte 80% af danskernes behov, er vi parrate til, at være din foretrukne leverandør af dækketøj.

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig at vælge duge og servietter ved, at inddele sortimentet i tre forskellige kategorier. Det betyder, at du altid kan finde en stilart og en prisklasse, der passer til dig og dit behov. På billedet ser du en bordopdækning med dækketøj fra Prestige by DFD - Kunden ønskede et look som understøttede et bærerdygtigt  udtryk og på samme tid var i top kvalitet. 

Bordopdækning Aros.jpg

De tre kategorier er inddelt som følger:

PRESTIGE BY DFD
En eksklusiv serie af dækketøj i italiensk design.
Den gennemgående farve er hvid, og alle artikler er vævet i 100 % egyptisk bomuld. Fås i flere størrelser.​​​

Essentia
En klassisk serie af dækketøj i kraftig satin der lægger op til en traditionel borddækning. Udtrykket er stilfuldt og tidsløst. Fås i flere størrelser.

Trend
En fleksibel serie af dækketøj der hele tiden indeholder nyheder og produkter, som afspejler spændende trends i tiden.


Se hvordan du kan folde servietten som en brødkurv

Vaske-/lejeløsning til restauranter, caféer og cateringfirmaer

Du slipper for besværet med vedligehold, indkøb, reparation, vask og udskiftning af duge og servietter, for alt det tager vi os nemlig af. Vi tilbyder et bredt sortiment af stilarter, der spænder lige fra elegant luksus til det rå nordiske look. Og vi kan også rådgive dig om valg af udtryk og koncept – både hvis dækketøjet skal matche et nuværende look, og hvis der skal ske noget helt nyt.

Fordele med vores vaske-/lejeløsning til dækketøj:

  • Garanti for dækketøj af høj kvalitet
  • Bredt sortiment af stilarter
  • Løbende levering i hygiejniske plastpakninger
  • Mulighed for servietter med logo, design eller et særligt budskab
  • Mulighed for levering af foldede servietter

Ønsker du mere viden om duge og servietter fra DFD så kontakt os på tlf: 70 10 16 68 eller skriv til os via den røde knap "Bliv kontaktet af DFD" øverst i højre hjørne.