Sign In
Arbejdstøj løsninger

​​​​​​​VÆRDI360 - TEKSTIL- OG LOGISTIKLØSNINGER
MÅLRETTET VELFÆRD OG SUNDHED

 

Som sundhedssektorens mangeårige samarbejdspartner leve­rer vi fleksible totalløsninger på arbejdstøj, der omfatter levering, ombytning, vask og vedligeholdelse. Med DFD som samarbejdspartner er I sikret linned-, beklædnings-, og logistikløsninger, der ​er udviklet særligt med fokus på optimering af arbejdsgange og ressourceforbrug samt overholdelse af sundhedssektorens hygiejnekrav.

​​


 VÆRDI360 - SpecialiSerede rådgivere skaber værdi hele vejen rundt

Vores specialiserede konsulenter har indgående viden om området for sundhed, pleje og velfærd. Gennem rådgivning i optimale hygiejne- og tekstilløsninger samt overholdelse af DS 2451-8 & DS 2450, udvikler de sammen med vores kunder nye koncepter og løsninger, så som LEAN- og optimeringsprojekter samt automatiserings- og In-houseløsninger. VÆRDI360 er derfor vores løfte til velfærds- og sundhedssektoren, om altid at se hele vejen rundt i organisationen og skabe værdifulde løsninger for det enkelte hospital, plejecenter eller den enkelte klinik landet over.

 

 

Dokumenteret vaskeordning

Uanset om I vælger en vaskeløsning eller en vaske- og lejeløsning bliver hvert enkelt stykke tøj tildelt en unik kode. Koden bliver registreret, hver gang tøjet kommer til vaskeriet, og vi kan derfor dokumentere, hvor mange gange et stykke tøj er blevet vasket. Dermed får I dokumentation for en korrekt hygiejnisk håndtering af tøjet.

gghghgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg